ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (Διαγνωστικές – επεμβατικές)

  • Ενδοσκόπηση ανωτέρου πεπτικού σωλήνα (γαστροσκόπηση)
  • Ενδοσκόπηση κατωτέρου πεπτικού σωλήνα (κολονοσκόπηση)
  • Ενδοσκοπική αφαίρεση πολυπόδων παχέος εντέρου, στομάχου, οισοφάγου, δωδεκαδακτύλου (πολυποδεκτομή)

Οι ενδοσκοπήσεις, (διαγνωστικές ή επεμβατικές), διενεργούνται με καταστολή υπό συνεχές monitoring όπως επιβάλλουν οι διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και τα πρωτόκολλα καταστολής, καθώς το ιατρείο φέρει όλον τον εξοπλισμό που απαιτείται για την ασφάλεια του ασθενούς.

Το ιατρείο φέρει σύγχρονο ενδοσκοπικό εξοπλισμό με ψηφιακό επεξεργαστή εικόνας που επιτρέπει την καταγραφή φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης.

Επίσης η παρουσία χειρουργικής διαθερμίας επιτρέπει την διενέργεια πολυποδεκτομών κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης χωρίς να χρειαζεται ο ασθενής να υποβληθεί σε επαναληπτική εξέταση.

Οι κολονοσκοπήσεις δύνανται να γίνουν, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, με χορήγηση CΟ2 ώστε μετά το πέρας αυτής να ελαχιστοποιείται ο τυμπανισμός, ο μετεωρισμός και το αίσθημα παραμονής αερίων στο παχύ έντερο του ασθενούς (σχεδόν μηδενική δυσανεξία).

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Έλεγχος για το ελικοβακτηριδίου του πυλωρού με τέστ αναπνοής.
  • Τέστ καλπροτεκτίνης κατά την οποία διαπιστώνεται αν υπάρχει φλεγμονή στο παχύ έντερο ασθενών οι οποίοι δεν έχουν απόλυτες ενδείξεις ενδοσκόπησης, με έλεγχο δείγματος κοπράνων, εντός 5 λεπτών.
  • Τέστ δυσανεξίας στη γλουτένη για την έγκαιρη διάγνωση του νοσήματος κοιλιοκάκη, σε ασθενείς που δεν έχουν συμπτωματολογία που να απαιτεί γαστροσκόπηση και λήψη βιοψιών, με λήψη μίας σταγόνας αίματος από το δάκτυλο του ασθενούς (απάντηση εντός 5 λεπτών με ευαισθησία 95%)
  • Gastrolyzer test H2, καινοτόμο μηχάνημα για έλεγχο δυσανεξίας σε δισακχαρίτες (μαλτόζη,σουκρόζη, σορβιτόλη, λακτόζη, φρουκτόζη) καθώς και για διάγνωση βακτηριδιακής υπερανάπτυξης, αναίμακτα, ανώδυνα, αξιόπιστα,με εκπνοή αέρα μετά τη λήψη υγρού υποστρώματος ,προσπαθώντας να δώσει αιτιολογική λύση στο πιο σύνηθες γαστρεντερολογικό πρόβλημα του γενικού πληθυσμού (φούσκωμα, τυμπανισμός, μετεωρισμός, δυσπεψία), ώστε ο ασθενής να μην ταλαιπωρείται με εμπειρικές θεραπείες αλλά να αντιμετωπίζεται με στοχευμένες αιτιολογικές λύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κράτητος 6, 3ος όροφος, Ν. Σμύρνη 17121
Τηλ.: 210.93.10.007 - 210.93.11.963
Fax.: 210.93.10.006
Kιν.: 6944.442.332
info@gastrenterologos-hepatologos.gr
st.tsiakos@yahoo.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13:30 - 21:30

ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:30 - 15:30

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ